Contact ons

Snel contact met ons opnemen? Kijk hieronder welke contact mogelijkheden er zijn!

Van der Merschlaan 68, Zeist 3705TJ
info@keyleaner.nl

Stuur ons een bericht

Veelgestelde vragen!

Hoe worden de pakketten verstuurd?

Afhankelijk van wat het snelste is wordt uw pakket door ons bij PostNL of DHL aangeleverd. Zodra dit is gebeurd krijgt u een melding van ons. De bezorging van één Keyleaner gebeurt altijd met een brievenbuspakketje!

Heb ik bedenktijd?

Natuurlijk! Volgens de Nederlandse wet heeft u altijd een retourrecht van 14 dagen! Wij helpen u graag verder.

Hoe retour ik een product?

Neem even met ons contact op, zodat wij u van ons retour adres kunnen voorzien. Vervolgens houden wij u op de hoogte van het retour proces en storten wij u geld terug!

Waarom zijn verzendkosten voor meer dan één Keyleaner hoger?

Aangezien wij nog een kleine onderneming zijn kost het ons veel om een pakket te versturen. En hebben wij geen systeem die automatisch de beste prijs berekend. Wilt u meer dan één Keyleaner? Neem dan contact met ons op dan helpen wij u graag verder om de verzending goedkoper te maken!

Gaat de Keyleaner lang mee?

De Keyleaner is van kwaliteit hout gemaakt en gaat daardoor lang mee. Mede doordat er nog een beschermlak overheen is gegaan. De magneten zullen hun kracht uiteraard niet verliezen!

Wanneer zijn Keyleaners op voorraad?

Mochten de Keyleaners uit voorraad zijn kan dit komen door een productie die moet plaats vinden! Wij nemen graag uw order alvast aan en gaan er zo snel mogelijk mee aan de gang!