Keyleaner voorzijde - Houten sleutelhouder

Beste relatiegeschenken

Bent u opzoek naar een uniek relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten?
Relatiegeschenken zijn bij Keyleaner mogelijk om als bedrijf aan te schaffen! Zo kun je een kwaliteit houten sleutelhouder met magneten erin verwerkt, van uw eigen logo voorzien. Het zal niet alleen een uniek kado zijn voor uw personeel of relaties. Maar ook nog is functioneel en handig voor gebruik.

Bent u met uw onderneming opzoek naar een relatiegeschenk? Keyleaner biedt u de optie om uw eigen Keyleaner te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo, een afbeelding of bedrijfsnaam erop laten bedrukken.

Dit is een optimaal relatiegeschenk als onderneming voor uw medewerkers of klanten. Iedere dag pak je, je sleutels dus iedere dag kijk je naar je sleutelhouder. Perfect natuurlijk als uw logo of naam erop staat!

Voorzijde van Keyleaner - Houten sleutelhouder - Relatiegeschenken

De Keyleaner gaat ook lang mee, dus niet een van de relatiegeschenken voor korte duur leuk is maar ook voor de lange termijn. Daarbij is het ook nog eens praktisch, uw medewerkers zullen nooit meer te laat zijn omdat ze hun sleutels kwijt zijn!

Keyleaner doet dit door middel van een laser graveerder. Deze machines zorgen ervoor dat hoe lastig de foto, logo of tekst ook is dat hij er perfect uitkomt. Dit zorgt voor een resultaat wat er niet alleen goed uitziet maar ook niet snel zal vergaan.

Natuurlijk is het mogelijk om het Keyleaner logo weg te laten in overleg zodat alleen uw bedrijfslogo, naam of foto erop staat. Voor een vrijblijvende offerte kunt u met ons contact opnemen!. Wilt u terug gebeld worden om even te overleggen kan dat ook!

Bericht delen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email