Retour en annuleren

De retoursvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt, is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je artikel geen goede match is, mag je het naar ons terugsturen binnen de zichttermijn.

Voorwaarden

1. Artikelen zijn voor 14 dagen te retourneren tijdens de retourtermijn. De kosten hiervoor zullen voor de koper zijn. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt

2. Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover mogelijk)

3. Producten zijn ongebruikt

Hoe retourneren?

Stuur een email naar info@keyleaner.nl met de titel retourneren om een melding te maken van de producten die u wilt retourneren. Vervolgens krijgt u antwoord met een bevestiging en het adres waar het naar retour mag. U dient het verzendbewijs via de mail naar ons toe te sturen. Wij zullen het bevestigen als uw pakket binnen is! 

Hoe snel wordt een retour verwerkt?

Doorgaans binnen 5 werkdagen, u krijgt dan van ons een mail!

Wanneer krijg ik mijn geld terug (retourneren)?

Als het product weer bij ons binnen is en aan de voorwaarden voldoet. Wordt er gelijk via het gebruikte betalingsplatform terugbetaald.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja dat kan, mits het pakket nog niet verstuurd is. U dient dan een mail te sturen naar info@keyleaner.nl met in de titel annuleren bestelling. Wij zullen dan de bestelling annuleren.

Hoe snel terugbetaald na annulering?

Zodra het geld binnenkomt op de rekening zullen zullen wij het geld direct terugstorten.

Waarom is mijn bestelling geannuleerd?

Dit kan komen omdat het adres niet gevonden kon worden of omdat het product uit voorraad is en niet gelijk gemaakt kan worden.