Toekomst plannen

Toekomst plannen!

Bent u benieuwd waar de toekomst van Keyleaner ligt? In dit nieuwsbericht brengen wij zo veel mogelijk helderheid!
De toekomst plannen van Keyleaner worden elke week bijgesteld. Vooral in veranderende tijden zoals die van COVID-19. Voor startende ondernemingen is het lastig om bezig te blijven en te ontwikkelen. Hieronder wordt besproken wat de plannen van Keyleaner zijn in de nabije toekomst!

Kickstarter

Om een goede start te hebben met de onderneming, wordt er voor Keyleaner gekozen gebruik te maken van Kickstarter. Kickstarter kan Keyleaner haar toekomst plannen helpen om de magnetische sleutelhouder van hout op de markt te brengen zonder te veel kapitaal. Op deze website kunnen consumenten vooraf een product aanschaffen zonder dat het al geproduceerd is. Dit biedt de mogelijkheid om in korte tijd een kapitaal bij elkaar te halen om zo productiekosten en in de toekomst verkoopkosten naar beneden te kunnen halen.

Om de Kickstarter tot een succes te laten lijden zal Keyleaner, samen werken met Chipolo een bluetooth sleutelhanger onderneming, die gemakkelijk helpt je sleutels of portemonnee terug te vinden! Deze onderneming kan Keyleaner helpen op het gebied van marketing en dus bereiken van potentiele consumenten, deze samenwerking lijdt tot toename van Chipolo en Keyleaner verkopen.

In de nabije toekomst zal er meer informatie over deze Kickstarter komen, en hoe u ons kan helpen!

Productie

Binnen de verkoop van een sleutelhouder van hout met magneten mag de productie niet ontbreken. In het verleden heeft Keyleaner samengewerkt met Amfors. Echter konden zij de nog kleinschalige productie niet draaiende houden door grotere projecten. Dit lijdt tot een gevolg voor Keyleaner, tijdelijk worden de Keyleaners binnenhuis gemaakt. Dit gebeurd door het zelf schuren, vrezen, lakken en plaatsen van magneten. Echter zal dit in de toekomst lastig vol te houden zijn.

Keyleaner is daarom met haar toekomst plannen nu opzoek naar een houtbewerkingsbedrijf die haar wensen kan vervullen en de productie kan overnemen. Zowel als nu kleinschalig als wel in de nabije toekomst met grotere productie en oog op de Kickstarter campagne.

Gevolgen COVID-19

Door COVID-19 is het voor Keyleaner lastig geworden verder te gaan met de zoektocht naar een nieuwe producent en de Kickstarter op te zetten. Dit komt mede door de onzekerheden bij bedrijven waardoor beperkte opdrachten worden aangenomen. En de risico’s voor consumenten om geld uit te geven aan luxe producten zoals een sleutelhouder van hout met magneten. Dit lijdt er toe dat Keyleaner tijdens COVID-19 haar website zal update en het een en ander in de achtergrond zal regelen. Om na deze periode er weer vol tegen aan te kunnen!

Wij houden u graag op de hoogte in de toekomst en up-to-date over onze toekomst plannen! Blijf gezond!

Toekomst plannen

Bericht delen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email